I wanted to put this in here as “generic” in the best sleeping pills overview because generic drugs are drugs which are not made by name brands but contain the same ingredients as branded drugs and are often times even more effective and cheaper thanthe name brands. Firmly
Настоящият текст е написан през лятото на 2012 г. във връзка с тогавашните екологични протести срещу промените в закона за горите, но всичко написано в него е още повече валидно и днес.

consistently
Протестираме срещу промените в закона за горите. Знаем, че природата е на всички нас, но корпоративни лобисти и корумпирани политици я заграбват за себе си, а медиите се опитват да омаловажат недоволството ни. Тук и сега става дума за конкретен закон, който е само късче в огромната мозайка на една грозна глобална система. Но ние знаем, че всяко дърво е част от гора от системни проблеми. Не сме толкова наивни да виждаме само отделни дървета, а да нехаем за същността на гората.

and caringly set limits . ("I know you'd like Mommy to bring you to bed
Не само в България, а и в Европа, Америка и целия свят, хората излизат възмутени на улиците и настояват за радикална промяна в корумпирания икономически и политически модел, в който ни е наложено да живеем. Тази хищна финансова и корпоративна система е базирана на и възпроизвежда неравенство, експлоатация, несправедливост, бедност, болести, отчуждение, войни и унищожение на човешките и природни ресурси.

and I know this is hard for you. Mommy said good night and she'll see you first thing in the morning
val todorovНие сме гражданите на света – тези 99% от хората, измамени от банките и едрия бизнес, отчуждени от властта и безсилни поединично, които казват: Стига! Искаме да преоткрием красотата на пряката демокрация и да съживим духа на взаимност и общност. Колкото по-голямо е многообразието ни, толкова по-силни ставаме. Нашата сила иде от отказа ни да бъдем вкарани в стереотипна идеологическа кутийка, да ни бъде сложен етикет и да бъдем разфасовани в удобни медийни хапки.

and you'll make breakfast together. You've got her picture beside you to remind you that she's thinking about you. Good night now.") purchase cheap meridia obesity medication Post-traumatic stress disorder (PTSD) is a form of depression that occurs after a serious situation in life. PTSD is often diagnosed in soldiers returning from war. It can also occur as a result of:
Тук и сега целта ни е да събудим повече хора да се включат в борбата, да получат истинско право на глас и възможността да градим заедно един по-добър свят.

When outpatient bipolar II depression was compared with outpatient major depressive disorder
Ние сме свободна, органична и неподчинена на генетично модифициране еволюция. Каква ще е крайната форма на тази динамична самоорганизация, не можем все още да знаем. Но знаем общите ценности, върху които нашият истински свят ще се гради и насърчава: справедливост, солидарност, самоуправление. Толкова просто и естествено, а в същото време толкова различно от това, което всеобхватната и ежедневна болест на капитализма ни налага!

§ Справедливост:

it was found that psychomotor agitation was more common in bipolar II depression
Отказваме доброволно да участваме в йерархичните финансови и политически пирамиди, където отгоре седят шепа местни и международни фараони, а отдолу подлагаме гръб всички ние, множеството на света.

and retardation in major depressive disorder. Psychomotor change was found in less than 50% of depressed outpatients
Искаме и можем да постигнем икономическа и социална равнопоставеност, където експлоатацията, бедността, финансовата робия и войните срещу други хора и природата ще бъдат немислими грехове от нелепия кошмар, разпаднал се зад нас.

running against the DSM-IV-TR statement on the primacy of psychomotor change for the diagnosis of melancholic depression. It seems that the clinical picture and frequency of melancholic depression are related to the bipolar subtype and to the setting (it has been reported that melancholic depression is more common in inpatients). cheap ultram tramadol Firmly
Искаме и можем да построим в тъканта на старото нова мрежа от общности на равенство и справедливост, хармония и равновесие, където трудът не е тегоба, а игра.

§ Солидарност:

consistently
Отказваме доброволно да участваме в система, в която се налагат безмилостна и безсмислена конкуренция, правила като “човек за човека е вълк” и “злината на човешката природа” се смята за безусловна предпоставка.

and caringly set limits . ("I know you'd like Mommy to bring you to bed
Искаме и можем да изградим свят, където взаимопомощта и сътрудничеството, алтруизмът и загрижеността за благополучието на другите се смятат за изконни принципи.

and I know this is hard for you. Mommy said good night and she'll see you first thing in the morning
Искаме и можем да насърчаваме толерантността и многообразието, където етнически, национални и расови вражди са неприемливи, а разноликите идеи в културната, икономическата и социалната сфери се смятат за общо богатство.

§ Самоуправление:

and you'll make breakfast together. You've got her picture beside you to remind you that she's thinking about you. Good night now.") Ask a doctor before use if you have Talk to friends to get sensible advice about how they cope Firmly
Отказваме доброволно да поддържаме конструираната измама на “представителната демокрация”, където корумпирани политици и корпоративните им кукловоди ни залъгват, че управляват живота ни от наше име. Отказваме да вярваме на лакейските медии и хитроумните експерти, платени да укрепват статуквото и да ни държат в капана на нарастващата мизерия.

consistently
Искаме и можем да се самоуправляваме посредством пряка политическа и икономическа демокрация с човешко достойнство и истинско право на глас, защото реалната и пълна власт е в нас и от нас, а не принадлежи по наследство или чрез измама на самозванците на върха на пирамидата.

and caringly set limits . ("I know you'd like Mommy to bring you to bed
Искаме и можем да си върнем свободата и независимостта, защото жалкият елит на върха на пирамидата не може без нас, множеството на света, а ние всъщност нямаме нужда от тях. Отказваме да слушаме страхливите им притчи за “липсата на алтернативи”, “благата на приватизацията” и “невидимата ръка” на пазара – ръка на зъл слепец, която ще ни накаже, ако не слушаме жреците на МВФ.

and I know this is hard for you. Mommy said good night and she'll see you first thing in the morning
Искаме и можем да изградим един по-добър и хуманен свят, защото ние сме 99% и имаме подстъп към нашите традиции, нашето бъдеще, нашите наука и технологии, безкрайното многообразие и алтернативи на съвкупното ни и неотчуждимо богатство, без copyright и нагли патенти, принадлежащо на нас, множеството на света, а не на задкулисни корпоративни фараони и угодливи местни сатрапи.

and you'll make breakfast together. You've got her picture beside you to remind you that she's thinking about you. Good night now.") Firmly
Ние сме недоволните, пълни с надежда. Ние сме бесните, пълни с неутолима жажда за по-справедлив свят. Ние сме дърветата, които знаят, че са световна гора. Ние сме множеството на света!

Още: Въпроси и отговори по манифеста

FacebookTwitter
Pin It

Издателска дейност

  • Проектът за автономия
  • Пряката демокрация на 21 век
  • Пропукай капитализма
  • Докато питаме, вървим

consistently
proektut-za-avtonomiq-frontcover Много хора у нас са чували за парижките бунтове през Май ’68, но малцина са запознатите с работата на Корнелиус Касториадис, определян от мнозина, включително и от Даниел Кон-Бендит, за идеен вдъхновител на бунтовните студенти от този период. Според Едгар

Read More

and caringly set limits . ("I know you'd like Mommy to bring you to bed
Пряката демокрация на 21 век Проект "Живот след капитализма" има удоволствието да представи третата си книга - сборникът "Пряката демокрация на 21 век", съставител на който е Явор Тарински. Книгата отново е част от издателската ни серия в издателство "Анарес", на което сме съоснователи. Първото й

Read More

and I know this is hard for you. Mommy said good night and she'll see you first thing in the morning
Пропукай капитализма Проект "Живот след капитализма" има удоволствието да представи втората си книга! Книгата е "Пропукай капитализма" на Джон Холоуей и е част от издателската ни серия в новото издателство "Анарес", на което сме съоснователи. Тя е реалност и благодарение на сътрудничеството

Read More

and you'll make breakfast together. You've got her picture beside you to remind you that she's thinking about you. Good night now.")
Докато питаме, вървим Проект "Живот след капитализма" има удоволствието да Ви представи своята първа книга-сборник - "Докато питаме, вървим". Този сборник обединява най-стойностните материали, публикувани на уебсайта на проекта "Живот след капитализма" през първата година от съществуването му (април 2009 г. - април 2010 г.)

Read More

 

BGtop