Bulgarian social forum

Сряда, 27.11.2013, от 19:30 по ТВ "Стара Загора".

Протести, окупации, контрапротести, лозунги, оставки.... Предложение? Има ли смислено предложение за едно по-справедливо бъдещо общество? От "Български социален форум" заявяват, че има такова!

"Непосредствената цел беше да опровергаем политици, експерти и медии, които настояваха, че хората не знаели какво всъщност искат. Решихме да покажем, че това не е така. Решихме да покажем, че можем не само да викаме по протестите, но и да формулираме смислена алтернатива на корумпираната и несправедлива система, в която живеем" казват те.

В сряда (27 ноември 2013 г.) те ще бъдат разпитани от 19:30 по ТВ "Стара Загора". Гости по скайп ще бъдат двама активисти на "Български социален форум" и проект "Живот след капитализма": Вал Тодоров и Петър Пиперков.

Самата визия може да прочетете тук.

Авторът на предаването, Гиоргос Мавракис, очаква коментари, въпроси и предложения тук или на страницата на предаването, а по време на самото предаване и по skype: mavrakis_blog или на тел: 042/910290

"Блогът на Мавракис" се излъчва всяка сряда от 19:30 ч. по ТВ "Стара Загора". Може да се гледа и по интернет на живо тук. Ако линкът не се отваря, моля опитайте с друг браузър.